Monday, June 29, 2009

Altex annab võimaluse Google Adwordsis tasuta reklaamida. OMD lööb selle võimaluse üle.

Pole siin blogis kordagi oma teenuseid müünud aga Altexi pakkumine "250kr Google voucher" ja nädalavahetusel kuuldud info, et eesti väiksed "digitaalse meedia agentuurid" pakuvad teenuseid a la "20 märksõnaga Google kampaania koostamine - 4900 kr" sundisid sõna võtma:
 
- Tehke oma Google konto meie juurde ja pakume teile rohkem kui 250 kr eest tasuta klikke. 
- kampaaniaid teeme nii paljude märksõnadega kui tarvis on ja praeguse seisuga tavalisele sarnase agentuuritasu eest. mis on sisuliselt pea tasuta ..
- Google AdWords Qualified Individual on meil kah olemas, esialgu küll vaid üks, teised on lihtsalt olnud laisad eksamit sooritama.
- "ennusta oma surmakuupäeva" kampaania on tekitanud tublisti kõmu ja on kõigile teada. ainus põhjus, miks see kampaania kõigil saitidel laiutab on eesti firmade teadmatus, et nad saavad ise samasuguse teha.
 
Ehk et kodukaid me ei tee ja display reklaame (üldjuhul) ka mitte aga kõike veebireklaami ja analüütikat puudutavat saab tõepoolest ka meie käest. Me ei pasunda sellel teemal kõva häälega lihtsalt sellepärast, et see on igapäevane osa teenusest.

No comments: