Monday, October 6, 2008

Sotsiaalvõrgustike päev: Keskus.ee

Fotoalbum.ee, Nagi.ee, Toru.ee, Album.ee on nüüdsest kah koondatud ühtseks sotsiaalvõrgustikuks http://keskus.ee/
OMD arvab, et Nagi.ee koondas üsnagi high-end profiiliga kasutajaid ja on tore, et keegi eestis sellist asja teeb. Samas on kogemused pigem näidanud, et inimesed, kes tahavad mässata piltidega, ei huvitu eriti reklaamidest. Võib-olla on samas ka meie katsetatud reklaamid olnud valed. Igatahes on Keskuse võrgustikul päris tublid arvnäitajad.
Ka on vähemalt esmapilgul Keskuse avalehekülg üsna keeruliselt hoomatav aga juu on kasutajad sunnitud selle endale selgeks tegema. Ootame põnevusega, mis sellest projektist edasi saab.

Ise arvavad nad nii:
Keskusesse kolisid kõigi saitide kasutajate andmebaas, profiilid, sõprade-tuttavate listid, kirjakastid, suhtlusgrupid. Kokku on täna Keskuses seega üle 180 tuhande konto.

TNS Metrixi tabelis on kogu Keskuse võrgustik nüüd kuvatud ühe kirjena. Eelmisel nädalal külastas meie reklaamvõrgustikku ligi 130 tuhat unikaalset külastajat, millega olime suuruselt 12. meediapind Eesti Internetis.

Pakume nüüd oma saitides ka floating ehk brandmark ja alumise ääre ribareklaame. Viimastel kuudel avaldatud reklaamid on saanud väga hea click-rate osaliseks .


No comments: