Tuesday, March 12, 2013

Spotify varsti Eestis


Varsti saavad ka eestlased kasutada maailmas väga populaarset muusika kuulamise rakendust Spotifiy.

Mis on Spotify?

Spotify on muusikaesitlusprogramm, mis lubab väikese kuutasu eest limiteerimatult või tasuta versioonis limiteeritud hulgal muusikat kuulata. Hetkel on rakendusel üle 24 miljoni kasutaja üle maailma, kellest 6miljonit kasutavad tasulist teenust, kas siis 4.99$ või 9.99$ kuus. Tasuta versiooniga on kasutajal võimalik esimese kuue kuu jooksul kuulata piiramatul hulgal muusikat mis peale prooviperioodi väheneb 10 tunnini kuus. Tasulistel versioonidel puuduvad reklaamid ja muusikat on võimalik kuulata piiramatul hulgal. Eestisse tuleb ainult Premium pakett.

Spotify rakendus on saadaval kõikidel populaarsematel platvormidel, sealhulgas Windowsi, Linuxi, IOSil jne ja vähem populaarsetel platvormidel nagu Samsung SmartTv, Windows Phone jne.

Rakenduse võimaldab muusika otsimist kataloogidest artisti, albumi, plaadifirma, žanri ja playlisti järgi või teostada otsing ise. Hetkel on saadaval umbes 23 miljoni erinevat laulu. Spotify võimaldab kasutajatel iseseisvalt liste koostada, neid sõpradega jagada või ühiselt muuta.

4 comments:

Rando said...

Rdio.com on juba mõnda aega Eestis saadaval. Spotify on ses osas sabassörkija...

OMD said...

Tõsi, eks erinevus on selles, et Spotify'd saab tasuta kasutada ja agentuurid saavad sinna reklaami osta :)

Rando said...

Kes muidu Spotify'sse hakkab reklaami müüma? Ma soomes tean kes seda tegi/teeb...

OMD said...

Hetkel on kohtumine olnud otsekontaktiga. Täpsem reklaami ostmine pole veel selge.